Wie wij zijn

Nieuwsbrief 23 september 2018

Jongerenpagina September 2018

Welkom in onze dienst

Op zondag zijn er twee kerkdiensten. De ochtenddienst begint meestal om 10:00 uur, de avonddienst meestal om 19:00 uur. Een afwijkende tijd, staat op deze website bij de dienst vermeld. U wordt van harte uitgenodigd om een dienst bij te wonen.

Praktische informatie
Het adres van onze kerk is Dorpsstraat 72 1721 BM Broek op Langedijk. Om onze kerk met de auto te bereiken moet u de Dorpsstraat van de zuidkant inrijden. U kunt naast de kerk parkeren. Op de eerste zondag van de maand zingen we eerst enkele liederen, en beginnen daarom ook 10 minuten eerder.

Tijdens de ochtenddienst is er oppasdienst in gebouw Irene, dat ook aan het kerkplein is gelegen. Hier kunt u na de ochtenddienst ook een kopje koffie of thee drinken en gemeenteleden ontmoeten.

De Bijbellezing is uit de Herziene Statenvertaling. We zingen uit een bundel met de nieuwe psalmberijming en de oude gezangen. Boekjes liggen voor u klaar bij de ingang. Hier liggen ook bundels van Op Toonhoogte klaar waaruit we onder andere het kinderlied zingen. Er is voor kinderen van groep 1 tot en met 4 (om de week tot groep 6) kindernevendienst. De kinderen vertrekken na enkele liederen naar gebouw Irene en komen na de preek weer terug.

In de dienst zijn er drie collectes. Na de preek wordt er gecollecteerd voor Kerk en Eredienst en Diaconie. Bij de uitgang is er een collecte voor een speciaal doel.

U/jij bent van harte uitgenodigd om onze diensten bij te wonen.

27-03-2018