Contact met onze gemeente?

Bent u bij ons in de buurt komen wonen, of woont u hier al enige tijd en zou u graag met ons in contact komen, stuur dan een mailtje aan de scriba of aan de ledenadministratie. De mail adressen staan bij contact op onze website.

Allereerst van harte welkom in onze gemeente. Hier vindt u/jij de contactpagina

Via de landelijke registratie krijgen we verhuizingen van leden van PKN kerken naar Broek op Langedijk binnen. Het is dan niet duidelijk of men met onze gemeente wil meeleven of met de Treftpuntkerk (voorheen Gereformeerde Kerk). Het kan ook zijn dat men met een omliggende gemeente wil (blijven) meeleven. Ook onze gemeente heeft veel leden in de regio wonen. Van PKN leden die buiten ons dorp komen wonen of van PKN leden waarover het landelijk systeem geen verhuisinformatie ontvangt, krijgen we vanzelfsprekend helemaal geen bericht.

Wilt u met onze gemeente meeleven en bijvoorbeeld wel eens contact met een wijkouderling of een (interim) predikant, geeft dat dan graag even door aan onze gemeente, Behalve per mail kunt u hierover natuurlijk op zondag één van kerkenraadsleden aanspreken, of telefonisch via de nummers achter op het kerkblad.

01-09-2018

Zondag 17-11-2019