Kom tijdens de vakantie naar de Witte tent in Schoorl

Elke zomer staat er in de duinen van Groet, bij Schoorl, een grote Witte Tent. Dit jaar van 13 juli t/m 17 augustus. Drie teams van Christelijke jongeren organiseren hier allerlei activiteiten voor de vele vakantiegangers. Kinderclubs, tienerclubs, sport en spel. Ben jij/u hier op vakantie kom dan bij de witte tent langs!

Op zondag zijn er twee bijeenkomsten in de tent (om 11:00 uur en 19:00 uur) en verder zijn er van maandag tot vrijdag vele activiteiten voor jong en oud.
Hier vindt u/jij het hele programma voor 2019

Tot ziens in de witte tent.

De routebeschrijving staat met kaartje ook op de site van de witte tent:

Je kunt de witte tent vinden vlakbij de prachtige duinen van Groet daar waar de Heereweg en de Jaagkade elkaar raken. Wanneer u de Heereweg volgt richting Camperduin en bij “DeBokkensprong” de bocht naar rechts neemt, staat de Witte Tent aan uw rechterhand in de volgende scherpe bocht naar links.

05-06-2019

Zondag 20-10-2019