Filmpje ter bemoediging en alternatieven voor de eredienst (update)

De kerkdiensten gaan de komende zondagen in verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus niet door. Wel zal er, zoals in de brief van de kerkenraad te lezen is, een aangepaste dienst zijn die via internet te volgen zal zijn.

Als alternatief verwijzen we naar:
- Thuis of in de kerk bidden. De kerkdeuren zijn zondag tussen 9:30 en 11:30 uur open om samen te bidden. De koster verwelkomt de gemeenteleden en geeft nadere instructies. We verwachten een klein groepje aan mensen.
- Kerkdienst EO op NPO2 (9:20 Ds. De Reuver)
- Kerkdienst Groot Nieuws Radio om 10 uur met op 29 maart Wim Hoddenbagh;
- Beam jongerensamenkomst op Youtube om 11 uur;
- Samen als gezin, lezen, bidden en zingen. Mooi om daarbij bijvoorbeeld gebruik te maken van de 40 dagen kalender voor kinderen en/of Bijbelstudie (zie documenten op de website)

De komende weken zal de EO om 9:20 mediaties van ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitzenden.
Er is ook een liturgie bij die u hier kunt vinden.

Bij de kerkdienst via Groot Nieuws radio is er wel telkens een andere voorganger.

Hier vindt u nog een bemoedigende boodschap die opgenomen is rond de eerste afgelasting.

Aangepast op 21 maart 2020

14-03-2020

Vrijdag 10-04-2020

Ds. L.L. van den Dool; Goede Vrijdag; Dienst via internet (live stream)