Uitvaartdienst zuster Ans Rotteveel is terug te bekijken

Na een kort ziekbed is zuster Ans Rotteveel op maandag 16 maart in de leeftijd van 88 jaar overleden. Inmiddels heeft na een afscheidsdienst in onze kerk op 20 maart de begrafenis plaatsgevonden. De dienst kunt u nog naluisteren bij de kerkomroep en via Youtube.

Na een kort ziekbed is zuster Ans Rotteveel in de leeftijd van 88 jaar overleden. Vorige week zondag moest Ans plotseling naar het ziekenhuis en daarna is ze niet meer aanspreekbaar geweest. We zullen zuster Ans aanwezigheid en liefdevolle zorg missen en bidden iedereen Gods nabijheid toe in het verdriet.

In verband met het Coronavirus heeft de dienst van Woord en Gebed en de begrafenis in besloten kring plaatsgevonden. Van de de dienst zijn opnames gemaakt en u kunt de dienst nog beluisteren via kerkomroep.nl. Hier vindt u de liturgie van de afscheidsdienst.

Hier vindt u de Youtube opname van de uitvaartdienst.

Het familiebericht kunt hier vinden.

19-03-2020

Vrijdag 10-04-2020

Ds. L.L. van den Dool; Goede Vrijdag; Dienst via internet (live stream)

Nieuwsbrief 5 april 2020