Kerkdiensten elke zondagmorgen 10:00 uur live

Helaas kunnen we elkaar niet fysiek ontmoeten in het kerkgebouw. Hoewel we elkaar niet kunnen ontmoeten mogen we wel elke zondagmorgen ons met elkaar verbonden weten in de diensten die uit worden gezonden via Kerkomroep en Youtube. Elke zondagmorgen om 10 uur hopen we weer -live- te gaan met een klein groepje mensen om samen onze hoop en troost te vinden bij God en samen Hem te aanbidden. Ik hoop in ieder geval tot half mei elke zondagmorgen zelf voor te gaan, met uitzondering van de laatste zondag van april. We hopen dat de diensten, ondanks de afstand, mogen bijdragen aan de verbondenheid met God en elkaar. Hier ook alvast de link https://www.youtube.com/watch?v=Lce6VS1ksnM naar onze live kerkdienst komende zondagmorgen 10 uur.

De diensten zijn ook via de kerkomroep te volgen.

Wilt u dienst terugkijken, de bloemengroet of de ontmoetingen met gemeenteleden dan kun u en jij dit terugvinden op het youtube kaneel van ds. Leon van den Dool. Het youtube kanaal met de nodige opnames.

22-03-2020

Zondag 07-06-2020