Kerkdiensten alleen via live uitzending en alleen om 10:00 uur (Nieuw)

De kerkenraad heeft woensdag 16 december besloten dat de kerkdiensten alleen live worden uitgezonden. Het aanmelden om diensten bij te wonen is dus niet meer mogelijk. Over de avonddiensten is besloten dat deze voorlopig vervallen. Lees hier het hele bericht van de kerkenraad.

De ochtenddiensten beginnen normaal om 10 uur. De live uitzending begint rond 9:50. De kerkdienst is op internet te bereiken via het YouTube kanaal van onze kerk: link naar het YouTube kanaal van onze kerk. U kunt de dienst ook luisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10152. Via beide links zijn de diensten ook terug te kijken en/of te luisteren.

Informatie over deze en latere diensten is onder andere te vinden in het rooster op onze nieuwe website www.hervormdbol.nl .

Medio januari is bekend gemaakt dat de avonddiensten in ieder geval vervallen tot en met 7 februari. De eerste avonddienst zou dan een jeugddienst zijn op 14 februari. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit tegen die tijd nog gaat wijzigen. Vanaf 16 januari, wordt er op advies van de PKN, ook niet meer met een zangers gezongen in de kerk, maar alleen nog eerdere opnames gebruikt.

Versie17 januari 2021 (13:00)

27-06-2020

Zondag 31-01-2021