Live kerkdiensten om 10:00 uur en 19:00 uur (wijzigingen eind oktober)

In onze kerk mogen de komende tijd maar 30 gemeenteleden aanwezig zijn. Dit is exclusief de mensen met specifieke taken. Om een dienst bij te wonen moet u/jij zich vooraf aanmelden. Lees het hele bericht voor verdere wijzigingen. De ochtenddienst begint om 10 uur. De live uitzending begint rond 9:50. De kerkdienst is op internet te bereiken via het YouTube kanaal van onze kerk: link naar het YouTube kanaal van onze kerk. U kunt de dienst ook luisteren via de kerkomroep: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10152. Via beide links zijn de diensten ook terug te kijken en/of te luisteren.

De avonddienst begint om 19:00. Deze dienst is ook live te volgen op internet. Ook bij deze dienst geldt het maximum van 30 en mogen gemeenteleden niet meezingen.

Mocht u aanwezig mogen zijn dan wordt U gevraagd om bij het ingaan en uitgaan van de kerk een mondkapje te dragen. Op uw zitplaats kunt u dit afdoen.

De komende tijd is er om de twee weken in de ochtend een gezinsdienst. Tijdens de gezinsdienst is er de kindernevendienst OpStap voor kinderen van groep 1-6. De kinderen worden direct in gebouw Irene verwacht en komen niet in de kerk. Ook is er op die zondag kinderoppas. De eerste gezinsdienst is op 18 oktober. Bij een gezinsdienst hebben de gezinnen voorrang. Andere gemeenteleden kunnen zich dan zaterdagavond aanmelden voor de resterende plaatsen. Voor de andere diensten kan ieder zich gewoon aanmelden tot het maximum van 30 bereikt is (er is dan geen OpStap en ook geen oppasdienst).
Om een dienst in het kerkgebouw bij te wonen, moet u of jij zich van tevoren opgeven. Dit kan via de ScipioApp. Gemeenteleden en gasten kunnen zich ook telefonisch aanmelden bij meneer Strijbis (WattsApp of SMS naar 06-51138676).
Zoals eerder bekend gemaakt is er bij de maandelijkse jeugddienst tijdens de avonddienst voor de jongeren voorrang bij het aanmelden.

Tijdens de dienst zijn de teksten op beeldschermen te lezen. Er liggen daarom geen boekjes in de kerk.
Vanzelfsprekend is er nu geen koffiedrinken na de dienst.

De kerkenraad heeft in verband met de situatie ook besloten om op alle fysieke bijeenkomsten voor kringwerk voor boven de 18 stil te leggen (een aantal kringen zal via internetvergaderen doorgaan). Alleen de JV mag onder strikte voorwaarden nog bij elkaar komen.

Versie 26 oktober 2020 (11:00)

27-06-2020

Zondag 01-11-2020