logo kerk
PKN

Bericht over de komende kerkdiensten van 19 augustus 2020

Mededeling over:
De komende tijd is er om 9:45 zingen voor de dienst (buiten).
Wilt u zich blijven opgeven als u een ochtend- of avonddienst wilt bezoeken.
Lees hier het hele bericht van de kerkenraad.


19 augustus 2020

Beste gemeenteleden,

Vanaf begin juli zijn we voor de ochtenddiensten weer bij elkaar gekomen in het kerkgebouw. Vanaf zondag 23 augustus, worden er ook weer avonddiensten gehouden. U kunt zich in ScipioApp dus aanmelden voor de ochtenddienst én de avonddienst.

Dit aanmelden blijft voorlopig verplicht. We hebben de afgelopen weken gemerkt dat veel mensen zich aanmelden, waarvoor hartelijk dank, maar hebben we ook gemerkt dat een aantal gemeenteleden dat in de diensten is niet via Scipio is aangemeld. Nu het weer drukker wordt in de kerk is het wel belangrijk om dit te blijven doen. Aanmelden kan in de ScipioApp. Bij een juiste aanmelding wordt het aanmeldvinkje wit en het rondje eromheen groen. Met name bij het aanmelden van gezinsleden gaat dit niet altijd goed, dus graag uw aandacht hiervoor. Gemeenteleden en gasten kunnen zich ook telefonisch aanmelden (Wattsapp of SMS naar 06-10227376).

Vanaf 23 augustus gaan OpStap en de oppasdienst ook weer volledig draaien! Om 9:45 uur is iedereen de komende zondagen van harte welkom voor het buiten zingen en aanbidden van onze Schepper. Na de dienst is het mogelijk om in of rondom Irene koffie te drinken.

DV zondag 6 september vieren we in de ochtenddienst het Heilig Avondmaal met elkaar (binnen de richtlijnen van het RIVM). Deze dienst begint (na het zingen buiten om 9:45 uur) om 10:00 uur. Zondagochtend 30 augustus is de voorbereidingsdienst en zondagavond 6 september is de dankzeggingsdienst.

Gemeenteleden die (vanwege het Coronavirus) niet in de kerk kunnen komen, maar wel graag het Avondmaal willen vieren, kunnen contact opnemen met de diaconie via 06-51138676.

We hopen met elkaar op mooie en gezegende diensten!

Hartelijke groet,

De kerkenraad

22-08-2020

<< Terug


 


Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Gegevens onthouden         
Wachtwoord vergeten?
Geen account? Meld u aan!

Zondag 04-10-2020


Morgendienst
10:00

Ds. L.L. van den Dool; Doopdienst, Isaelzondag

Avonddienst
19:00

Ds. A. Baas, Bodegraven

Nieuwsbrief

Geen nieuwsbrief op de website meer
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Jongerenpagina

Jongerenpagina September 2020
Bekijk hier de laatste jongerenpagina

Copyright © 2010 - 2020 Alle rechten voorbehouden