logo kerk
PKN

Schoenendoos actie voor schoolkinderen (al 12 dozen ingeleverd)

Beste gemeenteleden, Vorig jaar hebben wij als gemeente bijna 40 versierde schoenendozen gevuld met spullen voor school (schriften, pennen, gum, puntenslijper, potloden), voor verzorging (tandpasta, tandenborstel, zeep) en leuke dingen als een knuffel, speelgoed, andere verzorgingsartikelen en praktische spullen. Samen met 50.000 andere dozen zijn onze dozen uitgedeeld in landen als Zambia, Sierra Leone, Togo, Servië, Roemenië, Oekraïne en vluchtelingenkampen op Lesbos.

Dit jaar doen we weer mee, en willen graag opnieuw schoenendozen inleveren. Daarvoor vragen we uw hulp als gemeenteleden. Wat kunt u doen? U kunt zelf als gemeentelid/gezin/familie een schoenendoos vullen, maar we zijn ook heel blij met losse artikelen die u over hebt, en in een schoenendoos kunnen. Door losse artikelen in te zamelen kunnen we extra dozen vullen.

Inmiddels zijn er al 12 gevulde dozen ingeleverd (26 oktober). Daarnaast zijn er ook veel losse artikelen ingeleverd, zodat we nog meer dozen kunnen vullen.

Op zondag 11 oktober kunt u een actiefolder meenemen. Daarin staat precies wat er allemaal in een doos kan, en wat niet. In gebouw Irene staat inmiddels een grote doos waarin u uw bijdrage/spullen kunt doen. Graag zien we uw bijdrage voor 1 november. Er is een website, https://schoenendoosactie.nl/, waar u ook zelf op kunt kijken. De Actie4Kids Schoenendoosactie, die dit jaar voor de 26e keer gehouden wordt, is sinds 1 november 2018 onderdeel van GAiN (Global Aid Network). GAiN is een christelijke hulpverleningsorganisatie en zet zich in voor mensen in nood.
Doe mee, en maak een kind blij met een gevulde schoenendoos!

Namens de vrouwenclub,
Geertje Kroon
(Voor vragen of ophalen van dozen/losse spullen kunt u met Geertje contact opnemen: 072 5614439)

08-10-2020

<< Terug


 


Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Gegevens onthouden         
Wachtwoord vergeten?
Geen account? Meld u aan!

Zondag 01-11-2020


Morgendienst
10:00

Dr. B.J.G. Reitsma, Ermelo; Waarschijnlijk gezinsdienst

Avonddienst
19:00

Ds. L.L. van den Dool

Nieuwsbrief

Geen nieuwsbrief op de website meer
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Jongerenpagina

Jongerenpagina Oktober 2020
Bekijk hier de laatste jongerenpagina

Copyright © 2010 - 2020 Alle rechten voorbehouden