Kerkdiensten met 30 bezoekers

Momenteel zijn er alleen ochtenddiensten met 30 bezoekers. Via Scipio of telefonisch kunnen mensen zich hiervoor aanmelden. De diensten worden ook live uitgezonden via YouTube. Ook in mei zijn er nog geen avonddiensten. Hoe het daarna verder gaat moet nog besloten worden.

Gemeenteleden die zich niet via de Scipio app kunnen aanmelden, kunnen dit telefonisch doen (06-51138676). Als u als gast een dienst bij ons wilt bezoeken, kunt u zich aanmelden via een berichtje (Wattsapp of SMS) naar 06-51138676, dan wordt gekeken of er binnen de beperkingen nog ruimte is.

De ochtenddiensten beginnen normaal om 10 uur. De live uitzending begint rond 9:50. De kerkdienst is op internet te bereiken via het YouTube kanaal van onze kerk: link naar het YouTube kanaal van onze kerk. Via ons YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken.

Informatie over deze en latere diensten is onder andere te vinden in het rooster op onze nieuwe website www.hervormdbol.nl.

Meezingen in de kerk tijdens de dienst is nog steeds niet toegestaan. Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Hier vindt u/jij het complete advies van de PKN.

Zo gauw er meer bekend is over andere diensten kunt u dit hier vinden. Een actueel overzicht van onze diensten is ook op kerktijden te vinden.

Versie 7 mei 2021 (17:00 uur)

20-04-2021

Zondag 16-05-2021