Kerkdiensten weer te bezoeken zonder aanmelding vooraf.

Vanaf 20 februari 2022 zijn de kerkdiensten weer gewoon te bezoeken zonder aanmelding vooraf. Dit geldt zowel voor de ochtenddienst (10:00 uur) als voor de avonddienst om 19:00 uur. De diensten blijven online te volgen en terug te kijken.

De ochtenddiensten beginnen normaal om 10 uur. De live uitzending begint rond 9:50. De kerkdienst is op internet te bereiken via het YouTube kanaal van onze kerk: link naar het YouTube kanaal van onze kerk. Via ons YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. Ook de avonddiensten (die om 19:00 uur beginnen) worden, als hiervoor voldoende vrijwilligers zijn, live uitgezonden.

OpStap. Voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4 is er tijdens de dienst OpStap. Ze worden hiervoor na het begin van de dienst in de kerk opgehaald en na de preek komen ze weer terug. Voor kinderen van groep 5, 6 en 7 is OpStap om de week (o.a. 30 januari, 13 februari etc.). In gebouw Irene is er normaal elke zondagmorgen ook oppas voor de kleinste kinderen.

Informatie over deze en latere diensten is onder andere te vinden in het rooster op onze nieuwe website www.hervormdbol.nl.

Zowel de PKN als het CIO advies geven aan dat er geen beperkende maatregelen meer zijn voor kerken. Er wordt nog wel een aantal adviezen gegeven om voorzichtig te blijven, zoals voldoende afstand houden. Een nadere invulling voor onze gemeente is nog niet bekend gemaakt. Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Ieder die corona gerelateerde ziekteverschijnselen heeft wordt ook verzcht de dienst -on line- thuis te volgen.

Zo gauw er meer bekend is over andere diensten kunt u dit hier vinden. Een actueel overzicht van onze diensten is ook op kerktijden te vinden.

Versie 19 februari 2022 (9:00 uur)

20-04-2021