Kerkdiensten weer aanmelden; avonddienst naar de middag?

Vanaf 21 november 2021 moet weer vooraf aangemeld worden. Ook is in onze kerk de anderhalve meter weer ingevoerd (maximaal 85 gemeenteleden en gasten). U en jij wordt ook gevraagd bij binnenkomst en vertrek een mondkapje te dragen. De diensten worden ook live uitgezonden via YouTube. Lees verder voor de nieuwste maatregelen.

Nieuw: In verband met de nieuwe corona maatregelen zijn de avonddiensten gewijzigd. De avonddienst van 5 december is vervallen. De diensten van 19:00 uur op 12 en 19 december zijn verplaatst naar de middag (15:30 uur).

De ochtenddiensten beginnen normaal om 10 uur. De live uitzending begint rond 9:50. De kerkdienst is op internet te bereiken via het YouTube kanaal van onze kerk: link naar het YouTube kanaal van onze kerk. Via ons YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. Ook de avonddiensten (die om 19:00 uur beginnen) worden, als hiervoor voldoende vrijwilligers zijn, live uitgezonden.

OpStap. Voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4 is er tijdens de dienst OpStap. Ze worden hiervoor na het begin van de dienst in de kerk opgehaald en na de preek komen ze weer terug. Voor kinderen van groep 5, 6 en 7 is OpStap om de week (10 oktober, 24 oktober, 7 november etc.). Tijdens de adventsperiode is er ook voor de oudere kinderen elke week OpStap. In gebouw Irene is er elke zondagmorgen ook oppas voor de kleinste kinderen.

Informatie over deze en latere diensten is onder andere te vinden in het rooster op onze nieuwe website www.hervormdbol.nl.

Per 21 november moet weer vooraf aangemeld worden. Dit kan via de Scipio app van onze gemeente of, speciaal voor gasten, via een Whatsapp of sms aan 06-51 13 8676. Bij het in- een uitgaan van de kerk weer een mondkapje gedragen worden. U en jij worden ook verzocht om afstand te houden en jassen weer mee te nemen de kerk in. Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Er wordt niet gecontroleerd op een coronapas. Dit is ieders eigen verantwoordelijkeheid. Ieder die corona gerelateerde ziekteverschijnselen heeft wordt ook verzcht de dienst -on line- thuis te volgen.

Helaas gaat ook het koffiedrinken na de ochtendddienst, gezien de situatie niet meer door.

Zo gauw er meer bekend is over andere diensten kunt u dit hier vinden. Een actueel overzicht van onze diensten is ook op kerktijden te vinden.

Versie 4 december 2021 (18:00 uur)

20-04-2021

Zondag 12-12-2021