Kerkdiensten met 80 bezoekers

Vanaf 27 juni zijn er 80 gemeenteleden en bezoekers welkom in onze diensten. Via Scipio of telefonisch kunnen mensen zich hiervoor aanmelden. De diensten worden ook live uitgezonden via YouTube. Elke zondag is er zowel een ochtenddienst om 10:00 uur als avonddienst om 19:00 uur.

Gemeenteleden die zich niet via de Scipio app kunnen aanmelden, kunnen dit telefonisch doen (06-51138676). Als u als gast een dienst bij ons wilt bezoeken, kunt u zich aanmelden via een berichtje (Wattsapp of SMS) naar 06-51138676, dan wordt gekeken of er binnen de beperkingen nog ruimte is.

De ochtenddiensten beginnen normaal om 10 uur. De live uitzending begint rond 9:50. De kerkdienst is op internet te bereiken via het YouTube kanaal van onze kerk: link naar het YouTube kanaal van onze kerk. Via ons YouTube kanaal zijn de diensten ook terug te kijken. Ook de avonddiensten worden live uitgezonden.

Opstap. Voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4 is er tijdens de dienst Opstap. Ze worden hiervoor na het begin van de dienst in de kerk opgehaald en na de preek komen ze weer terug. Om de week, gerekend vanaf de 1e keer op zondag 29 augustus is er in gebouw Irene, aan het kerkplein, ook opasdienst,

Informatie over deze en latere diensten is onder andere te vinden in het rooster op onze nieuwe website www.hervormdbol.nl.

Inmiddels is het ook weer toegestaan om tijdens de dienst mee te zingen. Kwetsbaren en risicogroepen worden geadviseerd de dienst online te (blijven) volgen. Bij het bezoek aan onze kerk blijft de 1,5 meter regel gelden.

Zo gauw er meer bekend is over andere diensten kunt u dit hier vinden. Een actueel overzicht van onze diensten is ook op kerktijden te vinden.

Versie 1 augustus 2021 (9:00 uur)

20-04-2021

Zondag 26-09-2021